Tietoa

A-kybät33

DCS Finland on yhteisö, jonka tarkoituksena on kerätä yhteen suomalaisia DCS-virtuaalilentäjiä ja toimia puitteina yhteisten lentojen järjestämiselle.

Tyypilliset lennot kattavat kaikkea satunnaisesta COOP-iltalennoista aina kilpailuhenkisiin PVP-tapahtumiin. Yhteisön aktiivit pyrkivät säännöllisesti järjestämään lentoja osallistujien toiveita ja tarpeita ajatellen, jotta mahdollisimman monelle löytyisi mielekästä lennettävää. Kannustamme myös avoimesti kaikkia uusia jäseniä lentojen järjestämiseen ja sisällön tuottamiseen esimerkiksi tehtävien tekemisen osalta. Lennoille osallistumista ei kannata jännittää tippaakaan. Mukaan saa tulla vaikka käynnistelemään konetta ensimmäistä kertaa; sekin on hauskempaa yhdessä kuin yksin.

Jos taas olet rennon lentämisen sijasta kiinnostunut taistelutaitojesi kehittämisestä, DCS Finlandin alla toimii myös tiimityökeskeisempään lentämiseen ja TvT lentämiseen keskittyvä SF-laivue. SF:n mukana on mahdollista tulla mukaan myös kansainvälisiin moninpelitapahtumiin ja kilpailuihin. Laivueen tavoitteena on ilmataisteluun liittyvän taktisen ja strategisen osaamisen kehittäminen sekä siihen liittyvän koulutusmateriaalin tuottaminen. SF-lentueen aktiivit järjestävät säännöllisesti ilmataisteluharjoituksia, joiden tarkoituksena on näiden taitojen harjoittelu ja koulutus uusille lentäjille. Mukaan mahtuu paljon asiantuntevaa ja osaavaa porukkaa, joiden opastuksella ilmataistelun saloihin tutustuminen käy vauhdilla. Harjoituksiin osallistuminen ei vaadi tapahtumiin osallistumista eikä tapahtumiin osallistuminen päätähuimaavia taitoja vaan ennen kaikkea kiinnostusta toimimiseen osana ryhmää.

Uusi lentäjä on servereillä aina tervetullut näky taustoista, osaamisesta ja mieltymyksistä riippumatta. Tervetuloa mukaan lennoille!

Tavoitat meidät mm. seuraavilta kanavilta:

– Discord: Liity (Ohjeet liittymiseen)
– Steam-yhteisö: DCS Finland.
– Teamspeak palvelin: ts.dcsfinland.fi
– Foorumit: Täällä
– DCS World Moninpelipalvelin: K-0-1 (Salasana tarvittaessa ”makkara”)